Header Ads

Alas kaki ajaib diperbuat dari bulu semulajadi.



First time sebenarnya tengok orang beria guna kain felt untuk buat alas kaki. Ehh iye ke tu kain felt? Huhuhuu. Maka dengan feeling penuh excited nak tengok kerja yang lain, jadi ai terjah laa IG bright.home. Ohh orang Moscow rupanya.

Sempat mintak tolong pakcik google belakang rumah tolong translate kan, alas kaki ni 100% buatan tangan tau. Katanya, itu adalah selipar yang diperbuat dari bebulu semulajadi penuh ajaib. Diorang  sangat sukakan keceriaan, sebab tu alas kaki tu semua warna warni.












Credit: bright.home

2 comments:

  1. Assalamualaikum..
    Salam ukwah dari saya untuk anda..

    Jom follow blog https://www.iyaseo.id/

    Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
    Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
    Komen yang baik2 sahaja ye..
    Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..

    Terima kasih sekali lagi..ya

    ReplyDelete
  2. wahhh alas kaki yg cantik tuu...tapi tak nanti kasar ke tapak kaki bila pakai kain felt tu..

    ReplyDelete

Powered by Blogger.