Header Ads

1.9 JUTA follower IG meminati seni miniature beliau, terbaik!


Hah mata tu dok besar kecik, besar kecik. Macam tak percaya kan idea yang mamat ni fikirkan? Uols bayangkan lah benang hijau leh jadi bukit bukau. Mancis boleh jadi dapur memasak. Tu belum lagi kulit siput jadi ice-berg. Whats? Kreatippp sangat la.

Ema is jeles. Hmm

Nahh IG dia tanaka_tatsuya . Nak bagi info lebih pun tak reti sangat sebab bahasa dia dari planet UFO. Hahahaa. Uols pempaham sendiri la atau masukkan ke google translate. Hee













ohya.

Tak sangka plak semua karya seni dia ada tempat pameran khas. Bukan sorang dua je tau yg datang, rupanya ramai lagi meminati seni beliau.



agak uols, gigih ke nak buat camni? jengg.

5 comments:

  1. when i am watching action movies, i really love to see bruce willis in it., free followers and views on instagram

    ReplyDelete
  2. I needed to thank you for this phenomenal read!! I unquestionably adored each and every piece of it. I have you bookmarked your site to look at the new stuff you post. basics

    ReplyDelete
  3. I want to thank you for the give great post this is very help full. Best Pressure washers. Buy Twitter Views. Thank you so much.

    ReplyDelete
  4. Thanks for the sharing a informative article and I really like it best tips when writing an essay. Also you need to Read Best Sites to Buy Tiktok Views review. It will help you to grow your tiktok views.

    ReplyDelete

Powered by Blogger.