Header Ads

Takkan jumpa Set Bersalin Lengkap macam ni, sangat berbaloi!

SET BERSALIN LENGKAP CHANTIQ MANEES

Dah lama ema mencari set bersalin lengkap. Masa ni dah masuk minggu ke 33. Apepun tak ready lagi, kot tetiberr "meletops" memang kes aniaya suami. Confirm dia kelam kabut mengurus bini nak terberanak. Aduhh terbayang muka nya yang stress tu, hehehee

Jadi, disebabkan ema seorang isteri yang prihatin, maka ema ambil keputusan nak bersiap sedia. Misi mencari set bersalin yang best best pun bermula. Tapi kan, harga semua tak masuk akal, MAHAL! Dah la kena topup barang lain pulak lepas tu. Gitu gini boleh habis 400 hengget tau.

Nak dijadikan cerita, disaat memerlukan, Allah permudahkan urusan. Boleh pulak nampak iklan dia kat FB. Ema pun terus order tanpa rasa bersalah, penuh keterujaan melampau. So far ni laaa set bersalin lengkap ema pernah jumpa.
SET BERSALIN LENGKAP CHANTIQ MANEES
Acerr uols bayangkan, dengan rege mampu milik 199 hengget, dapat semua ni. Ada lagi free item tau, jumlah semua barang yang ema terima ada 12. Pheww buntang mata, meleleh airr liuqq sampai lupa member sebelah.

SET BERSALIN LENGKAP CHANTIQ MANEES
Jom terjah 12 barang dalam set bersalin Chantiq Manees

1. Bunjut Mandian Herba
2. Bengkung 14 tali, Zip di tepi
3. Herba Tangas Buang Keladak
4. Bedak Boros (Param, Pilis dan Lulur)
5. Minyak Halia Herba Berangin
6. Tungku Batu Berherba
7. Kapsul Jamu Cuci Rahim
8. Minyak Telon Bayi
9. Tuam Bayi
10. Barut Bayi
11. Herba Mandian Bayi
12: Serunding Ikan 100 Rempah (PERCUMA selagi masih ada)
SET BERSALIN LENGKAP CHANTIQ MANEES

Paling syiok bukak je kotak, semerbak harum dengan bauan herba terpilih. Wangi yakmat toksah cakap. Rasa nak buat gulai atau sup guna bunjut merah tu tau. Hahaa.

Dia punya tukul batu berherba pun best wei, bungkus ngan kain kaler kaler. Berat dan bau herba. Siap ada tukul cinonet untuk baby korangg tau. Comel gilerrr rasa nak nangis 😭😂 macam dedua aku punya jerr.

Kalau uols tercari cari set lengkap camni, boleh rojer IG Chantiq Manees atau FB Chantiq Manees. Servis laju, pastu staff tu pun sobarr melayan apa jua soalan korangg. Arghhh gerenti puas hati la.


KENAPA PILIH SET BERSALIN LENGKAP CHANTIQ MANEES?


LENGKAP DAN PRAKTIKAL
  • Produk lengkap dari hari pertama bersalin smpailah 44 hari iaitu 12 produk dalam 1 set termasuk BENGKUNG IBU 14 TALI BERZIP, senang guna dan mudah ke tandas.
  • Semua produk WAJIB guna. Jangan risau tak kan membazir.
  • Dalam set ni juga ada serunding ikan diadun khas bersama rempah ratus seperti lada, kacip fatimah, manjakani, halia dan pelbagai rempah untuk pulihkan kesihatan ibu bersalin untuk santapan dalam pantang bersama nasi atau roti. 
PRODUK BOLEH ULANG GUNA
  • Terdapat 4 produk boleh ulang guna bila nak bersalin lagi seperti Bengkung Ibu, Tungku Herba, Tuam Bayi dan Barut Bayi. Simpan elok-elok nanti nak bersalin lagi tak perlu beli dah. Berbaloi kan?
HARGA YANG SANGAT BERBOLAI
  • Sangat-sangat BERBALOI. Tak sampai RM200 untuk penjagaan 44 hari berpantang.
AWAS, meremehkan perihal berpantang kelak merana seumur hidup!! Jadi, koranggs kena contact IG Chantiq Manees atau FB Chantiq Manees , dapatkan set lengkap bersalin hari ni.

3 comments:

  1. Wah menarik tu. Siap ada serunding lagi. Harganya pun masih boleh dikatakan mampu milik. Insha Allah kalau ada rezeki lagi boleh cuba yang ni pulak☺

    ReplyDelete
  2. Mmg murah la .. Dulu time 2nd baby kak pip beli set bersalin, rege rm400 ..

    ReplyDelete
  3. airah pun masih lagi survey set bersalin nanti.mungkin boleh try set ni jugak

    ReplyDelete

Powered by Blogger.