Header Ads

Tak Sangka Lukisan Satu Garisan Begitu Menakjubkan!


Menghasilkan lukisan tanpa membuat draf terlebih dahulu pastinya agak sukar kan. Kebiasaannya bila kita nak lukis sesuatu, kita akan lukis draf dulu untuk mengagak supaya lukisan yang dihasilkan tampak sempurna.

Tetapi lain pula ceritanya dengan Cik Katie ni. Kebanyakkan karya yang dihasilkannya adalah menggunakan satu garisan pen sahaja! Macam mana pulak tu melukis dengan satu garisan je ? Yes betul, kalau nak tahu dia melukis tanpa mengangkat pen dia dan korang tengok lah hasilnya, menakjubkan!






Sebenarnya ada je hasil lukisannya yang tidak menggunakan teknik satu garisan. Tapi nak buat macam mana kan, single line ke double line ke triple line ke, kalau dah berbakat tu tetap cantik kan.

  

Nak tengok instagram Cik Katie ni tak ? Jom kita tengok macam mana cara dia lukis gambar guna teknik single line ni.

1 comment:

Powered by Blogger.