Header Ads

Set Awan Merah Jambu untuk raikan Majlis Tunang


Props Tunang serba pink ni asalnya customer seremban yang mula2 request nak buat macam ni. Mula lisa pelik jugak sebab apesal lah semua pink kan. Fanatic betul customer ni. Tapi tengok tengok ramai pulak yang minat set awan pink ni hiks. Sebab dia comel kot. Kan ?

Nak tempah props sendiri
tapi... takde idea nak buat camne? 
Nahh uols pilih je design, KLIK SINI .

Ups.

Dah ada design dan nak order terus,
Dapatkan juga FREE advise dari Lisa,
klik je link whatsapp dibawah

No comments

Powered by Blogger.