Header Ads

Kerja Sambil Berehat di The Face Suites

Sebenarnya motif utama datang sini ialah melayan budak kecik ni mandi. Faberet Ajmal dapat mandi kolam. Tak kisah lah kolam apa asalkan kolam renang. Kalau pasang kolam renang yang kecik tu depan rumah pon berapa kali dia akan keluar masuk, konfem sampai ke petang hehe.
Teringat masa zaman kecik dulu, mama ayah pon suka melayan anak-anak mandi manda kat kolam renang. Kalau dulu biasanya kitorang adik beradik ni ayah akan bawak pergi mandi pantai. Mama siap bawak bekal. Ala nama pon berkelah siap bentang tikar bagai bawah pokok. Sumpah rindu sangat moment tu :') Lepas tu masa nak balik masing-masing muka dah hangus. Ahh masa kecik kisah apa kan nak hitam ke hangus ke yang penting seronok. Siapa masa kecik tak suka mandi pantai dia tipu haha.
Aduh muka rabak baru bangun tido terus diajak mandi kolam. Tapi Lisa memang tak mandi lah kan. Lisa jadi bodyguard je.
Night view kat sini seriously memang cantik sungguh. Dekat kamera nampak macam biasa je tapi kalau tengok betul-betul memang cantik. You can see the whole city covered with light. Dah macam Light City. Bukan City Hunter tau (siapa layan Korea je paham)
Ni antara view dalam hotel yang lisa amik dari En.Google. Tapi memang macam ni lah bilik dia. Haritu kami ambil apartment sebab boleh duduk ramai2. Untuk harga pulak nanti korang boleh lah tengok dekat link bawah ni. Kalau nak booking better online sbb kalau terus walk in harga dia memang jauh beza gila babeng.

http://www.thefacekl.com/
 
 
 
  
Thanks for reading. See ya !

4 comments:

  1. bestnya kalau kerja kat tempat macam ni hehehe btw awak cantik!!!

    ReplyDelete
  2. terbaek.. selesa pemandangan kat sana :)

    ReplyDelete
  3. Bestnyaaa dapay menginap kat sini.. View sangat cantikk.. Kolam tu ena nak tuu.. hiks

    ReplyDelete

Powered by Blogger.