Header Ads

Tahniah kepada 10 pemenang GA dapat cash berjumlah RM200.

Setelah sekian lama, akhirnya dapat juga Ema bagi keputusan pemenang GALS-03 yang bermula pada 1/3/2018 hingga 30/4/2018. Maapkan atas kelewatan. Uols boleh refer giveaway tersebut guna link di bawah:


Bukan apa, hmmm... ai dilanda masalah kesihatan yang memaksa diri ini berehat dari menghadap kerja-kerja penulisan blog. Apa pun, rasa happy sangadd biler Ema berjaya juga menulis entry pasal ni setelah lama menyepi (walaupun entry simple, tu pun dah beberapa kali hampir pitam, hahahaa). 

Seperti yang dijanjikan, cash berjumlah RM200 ini akan diagihkan kepada 10 pemenang. Bermakna setiap orang akan dapat 20 hengget lahh ye. Alhamdulillah.. rezeki ramadhan.

Anggap je la ini sebagai duit raya uols. Next time, jangan serik join giveaway Lubuk Seni tau. 


Cara-cara nak tuntut hadiah, klik link untuk direct whatsapp Ema > wasap.my/60136483362 . Hadiah dalam bentuk tranfer online atau boleh diganti dengan topup yang sama nilai.

13 comments:

  1. Tahniah kepada semua pemenang :)

    Ika datang singgah sini. https://ikashoid.blogspot.com/2018/06/book-review-videotape-by-adib-zaini.html

    ReplyDelete
  2. Tahniah kepada semua pemenang

    ReplyDelete
  3. tahniah semua pemenang :))

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah,ada rezeki jugak untuk budak yang struggle last minutes ni haha >_<

    ReplyDelete

Powered by Blogger.