Header Ads

Wedding Lebih Meriah dengan Props Vetoselfy


Rasa rugi kan kalau tak meriahkan majlis dengan props-props comel macam ni. Kepada semua bakal pengantin kat luar sana tu, chuolls ingat chuoolss ada masa ke nak buat props wedding camni. Banyak lagi benda penting nak uruskan. Takyah susah-susahkan diri,  tempah je props wedding dari kami. Cantik, murah dan yang penting puas hati. Konfem meletops majlis chuoollss nanti.


Nak tempah props sendiri
tapi... takde idea nak buat camne? 
Nahh uols pilih je design, KLIK SINI .

Ups.

Dah ada design dan nak order terus,
Dapatkan juga FREE advise dari Lisa,
klik je link whatsapp dibawah

6 comments:

  1. wow2..menarik sgt..kita xde event nak tmpah..:)

    ReplyDelete
  2. Wow semua menarik, canti dan comel belaka ^^

    ReplyDelete
  3. Dah jadi trend sekarang ada booth utk selfie kat mana2 event, props menarik & ceria menambahkan kemeriahan... Kalau guna atas pelamin pun ok jugak kan...

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete

Powered by Blogger.