Header Ads

Segmen Bloglist April hingga Jun + Mini Giveaway


Senang gilerr syarat nak join giveaway by cikla. Tak sampai 5 minit pun tau. Jom la uols kita join memeriahkan lagi, support blogger wanita hebat ni.

Dapat duduk dalam bloglist pun dah okke sangat dah. Bukan sebulan tau, tapi 3 bulan! Wow. 

Banyak jugak hadiah yang ditawarkan. Semua menarik hati Ema. Yela kan penuh warna warni. Dalam bebanyak gift, iols paling suka gift shawl kaler biru pink tu. Eh eh bunga dia bukan main besar tau ai tengok tadi.

Berminat nak join, klik je banner gambar tu ya.

Gud luck semua!

13 comments:

  1. Gud luck dear.. nt share lg apa2 tutorial yg best..hehehe...

    ReplyDelete
  2. good luck !
    singgah dari segmen sama

    https://z3tty.blogspot.my/2018/03/segmen-bloglist-april-hingga-jun-mini.html

    ReplyDelete
  3. good luck dari segmen yang sama

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum wbt. Terima kasih sudi join. Boleh check senarai peserta...

    http://ciklapunyabelog.blogspot.my/2018/03/senarai-peserta-segmen-bloglist-april-hingga-jun-mini-giveaway.html?m=1

    Good luck... 😊😊

    ReplyDelete
  5. Hye,singgah dari segmen yg sama :D
    https://nadiaafarhanaa.blogspot.my/2018/03/segmen-bloglist-april-hingga-jun-mini.html

    ReplyDelete
  6. nanti nak join gak ni. goodluck kak ema! :D

    ReplyDelete

Powered by Blogger.