Header Ads

Bergetar tulang punggung tengok design Veto Selfy

Bergetar tulang punggung tengok design propcraft Veto Selfy

Siapa peminat tegar pink ? Amacam bergetar tak tulang punggung tengok props VetoSelfy ni haaa kan kan kann. Sabar nokss sabarr, korang bg je design apa, VS akan tunaikan permintaan korang ibarat menghayun tongkat sakti pastu ada bunyik sikit tinggg tinggg ☄☄☄

Bergetar tulang punggung tengok design propcraft Veto Selfy

Bergetar tulang punggung tengok design propcraft Veto Selfy

Nak tempah props sendiri
tapi... takde idea nak buat camne? 
Nahh uols pilih je design, KLIK SINI .

Ups.

Dah ada design dan nak order terus,
Dapatkan juga FREE advise dari Lisa,
klik je link whatsapp dibawah

9 comments:

  1. lawa lawanya props! uiii nasib dah kahwin. haha

    ReplyDelete
  2. wow2..cantik menarik dan menawan..:)

    ReplyDelete
  3. cantik props tu..xyah fikir nk buat sendiri kan..

    ReplyDelete
  4. cantiknya warna pink..kita sukaa

    ReplyDelete
  5. Nak buat props, tapi colour biru.

    ReplyDelete
  6. Semua cantik-cantik belaka ^^

    ReplyDelete
  7. alahai suka nya, comel je tengok bila dah siap.

    ReplyDelete
  8. Memang bergetar pun hahha :P lagi2 kena kat spesis yang gila kecomelan macam saya ni haha >_<

    ReplyDelete
  9. look nice, gudluck for your artwork

    ReplyDelete

Powered by Blogger.