Header Ads

Props Birthday Tema Minnie Mouse utk Adik Atiqah


Tudiaaaa props for befday girl Atiqah from Sabah. Tq dear customer for your interest in our product and services. Kalau nak tau, tema props boleh request tau. Dgn syarat tempah 2 weeks before majlis. Awok janganlah besok nak majlis baru nak order, memang tak dapat lah nak tolong kan.
Dapatkan harga promosi terkini, follow IG,
klik je banner gambar bawah ni.

 


Nak tempah props sendiri
tapi... takde idea nak buat camne? 
Nahh uols pilih je design, KLIK SINI .

Ups.

Dah ada design dan nak order terus,
Dapatkan juga FREE advise dari Lisa,
klik je link whatsapp dibawah

8 comments:

  1. Comelnya.. Mesti suka bebudak tengok nie nanti..

    ReplyDelete
  2. comel comel aih props. nasib dah kahwin. hihi

    ReplyDelete
  3. Tunggulah saya ada anak baru saya order props untuk birthday anak.

    ReplyDelete
  4. semua cantik-cantik. dah tersuka pulak

    ReplyDelete
  5. alahai suka nya, comel je tengok bila dah siap.

    ReplyDelete
  6. look nice, gudluck for your artwork

    ReplyDelete

Powered by Blogger.