Header Ads

Kulit kusam ibarat disalin dengan kulit baru, makin berseri.


engok tuuuu kalau kulit bebas kulit kusam. Macam tertanggal kulit kusam disalin dengan kulit yang makin berseri. Kalau orang tanya saya, macam mana kulit kusam kembali berseri itu, jawapan saya inilah gambarannya. Eh bukan gambaran tapi buktinya. Berbeza kan bila kulit kita kusam dengan kulit cerah berseri. Lagi sedap mata memandang. Makeup tipis tetap nampak cantik.

U olss tahu tak dalam WD ada kandungan khas Gluthatione dan Arbutin dimana antara fungsinya ialah mencerahkan kulit. Arbutin ni dari tumbuh tumbuhan daun burberry, cranberry dan pokok pear. Kalau dekat Jepun dan Korea, arbutin ni memang pemes digunakan dan jadi bahan penting untuk merawat kulit khususnya pigmentasi, melembatkan proses penuaan seperti kedutan, bintik-bintik hitam dan sunburn.

Esktrak Tree Peony yang ada dalam WD pula bantu utk buang toksin yang berkeladak dalam badan korang. Itulah punca guna skincare, makan supplement masih tiada kesan bahkan lagi teruk. Rugi tau labur banyak duit tapi sebenarnya dalaman masih berkeladak.

Lepas tu lagi satu bahan dalam WD ni ialah ekstrak pueraria mirifica ni atau nama lain ubi betina yang sgt bagus utk kecantikan dalaman kita. Lagi satu jerawat yg bertempek tempek tu bahan ni boleh bantu dengan cara merawat jerawat dari dalam. Tu yang korang pelik kenapa calit calit dinadi kesannya wowww betul! Sebab bahan bahan ni bergabung dalam sebotol WD.

Nak cantik nak sihat. Dua2 u olss boleh dpt. Dia buat kerja senyap senyap je, tiba2 tengok kulit makin cantik hari demi hari. Satu persatu masalah akan dirawat. Dan satu persatu kebaikan u olss akan rasai. Kerana itulah kami SARANKAN korang konsisten calit.

Penangan WD ni sekali orang pandang, boleh tertoleh lagi sekali. Bak kata pengguna setianya, harga RM95 hanya dapat 1 krim apadehalll kalau manfaatnya tak terkira banyaknya. Sekarang harga promo RM75, lagi pengguna setianya repeat order tak ingat donia 🙊


Direct whatsapp : > KLIK SINI <
Info lanjut : > KLIK SINI <

Kredit info WD - 
nourainterbaik2_stokis

10 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. Fuyoohh!! pakai produk WD terus jadi cantik kalah bidadari hahah! ^^ nice review <3

    ReplyDelete
  3. Oh..pueraria mirifica tu common name ubi betina. Baru tau..tapi ubi betina tu sama ke dengan ubi biasa?

    ReplyDelete
  4. Cantik terus skin..brubah 360 darjah..hukhuk

    ReplyDelete
  5. uiyoooo cantik gila. nampak moist nya muka

    ReplyDelete
  6. produk ni ok ke? ema dah try guna?

    ReplyDelete
  7. kalau okay teringin nak try heheh

    ReplyDelete
  8. Wah.. rajin calit WD dapatlah kulit cantikkan..

    ReplyDelete
  9. Semoga lebih berseri kulit kita semua lepas nih...

    ReplyDelete

Powered by Blogger.