Header Ads

Krim kecantikan yang membantu toksin badan dikeluarkan,

ainaa serum _ peea dolce hand and body lotion

WD bukan krim kecantikan sekadar luaran. Ekstrak Tree Peony didalamnya bantu rawat dalaman dan buang toksin dalam badan. Sebab tu ada yang pembuangannya lawas setiap pagi.

Bohong kalau cakap dalam badan tiada toksin. Toksin ni berpunca dari pemakanan kite. So bagi WD bantu korang buang toksin tu supaya badan lebih cergas, segar, bertenaga dan paling best KULIT CANTIK. Muka pun jadi pinkish berseri-seri je sebab toksin dah keluar melalui perpeluhan dan perkumuhan.

Toksin adalah pengaruh besar pada tubuh badan tau. Itu yg badan berbau, mulut berbau, cepat ngantuk, kulit kusam, berjerawat, kulit berminyak dan kerap sakit kepala. Dan penyebab utama kita apply skincare atau consume supplement susah untuk dapat kesan terbaik. Sebab tu tubuh badan tanpa pengambilan apa-apa supplement sekalipun digalakkan minum air 2L sehari.

✔️ Pastikan minum air sekurang-kurangnya 2L sehari
✔️ Perahan jus lemon setiap pagi untuk cegah jerawat
✔️ Bawang putih dan madu untuk buang toksin terkumpul dalam badan
✔️ Atau paling mudah dan teramat mudah, sapu-sapu WD di 3 nadi utama. .

WD dah bersedia nak bekerja untuk cantikkan awak tuuu. Tak nak ke? Siapa bagi promo lagi. RM75 sahaja!



Direct whatsapp : > KLIK SINI <
Info lanjut : > KLIK SINI <

Kredit info WD - 
nourainterbaik2_stokis

7 comments:

  1. Ketiga-tiga tips itu menarik untuk orang yang rajin.. kikiki.. Kalau tak berapa rajin boleh beli krim WD..

    ReplyDelete
  2. Nice review :) Sy memang kurang minum air ):

    ReplyDelete
  3. macam makin berkurang tompok gelap kat kulit tu

    ReplyDelete
  4. Produk nih seperti memutihkan kulit.

    ReplyDelete

Powered by Blogger.