Header Ads

Leka melayan hobi ini sejak suami bertugas luar kawasan.

Seni kait _ lubuk seni _ Leka melayan hobi ini sejak suami bertugas luar kawasan. _ Jennifer Nolan

Cuba pikir kalau satu hari nanti, suami terpaksa tinggalkan uols sebabkan urusan kerja.

Agak agak uols, apa aktiviti yang dipilih untuk melepaskan rasa rindu tu? Yela kan dah biasa tinggal berpasangan, sekali kena tinggal pulak, tak ke rasa kekosongan.

Suami kepada Jennifer Nolan seorang tentera. Sejak berkhidmat di luar kawasan, Jennifer yang berasal dari Las Vegas ni memulakan hobi mengait haiwan comel. Rupa-rupanya, hobi tu telah bertukar kepada benda yang lagi menarik, iaitu menambah punca pendapatan mereka sekeluarga. Paling best, hidup Jennifer lebih gembira dengan hasil seni nya.

Tak banyak info pasal Jennifer ni. Tapi, kalau uols berminat nak order hasil kraftangan dia yang kiut miut tu boleh contact dia melalui info dibawah ya:

etsy ]  [ facebook ]



Seni kait _ lubuk seni _ Leka melayan hobi ini sejak suami bertugas luar kawasan. _ Jennifer Nolan


Seni kait _ lubuk seni _ Leka melayan hobi ini sejak suami bertugas luar kawasan. _ Jennifer Nolan

Seni kait _ lubuk seni _ Leka melayan hobi ini sejak suami bertugas luar kawasan. _ Jennifer Nolan


Seni kait _ lubuk seni _ Leka melayan hobi ini sejak suami bertugas luar kawasan. _ Jennifer Nolan

Seni kait _ lubuk seni _ Leka melayan hobi ini sejak suami bertugas luar kawasan. _ Jennifer Nolan

Seni kait _ lubuk seni _ Leka melayan hobi ini sejak suami bertugas luar kawasan. _ Jennifer Nolan

Seni kait _ lubuk seni _ Leka melayan hobi ini sejak suami bertugas luar kawasan. _ Jennifer Nolan




Seni kait _ lubuk seni _ Leka melayan hobi ini sejak suami bertugas luar kawasan. _ Jennifer Nolan

Seni kait _ lubuk seni _ Leka melayan hobi ini sejak suami bertugas luar kawasan. _ Jennifer Nolan

8 comments:

  1. alahai..knapa comel sgt ni..:)

    ReplyDelete
  2. dah lama teringin nak belajar kait bnda ni tapi macam complicated je...hehhehe

    ReplyDelete
  3. teringat zaman remaja dulu suka sangat mengait

    ReplyDelete
  4. untungnya pandai mengait. comel semuanya

    ReplyDelete
  5. kreatif! bestnya kalau ada seni tangan dalam mengait. azah xreti mengait ni. adeh.

    ReplyDelete
  6. tak tahu bab bab mengait nih. Memang comellah hasil rekaan dia nih.

    ReplyDelete
  7. kalau kreatif, benda basic jahitan pun boleh tukar kepada benda lain

    ReplyDelete
  8. dah kreatif, boleh tambah pendapatan pulak kan :D

    ReplyDelete

Powered by Blogger.