Header Ads

Hadiah GALS-04 ada perubahan, maafkan admin ya.


Dah beberapa hari memerhati, rasa wajar untuk buat perubahan hadiah ni. Nilai hadiah masih sama, cuma pembahagian nilai hadiah je yang berubah.

Setelah mencapai kata sepakat, pihak penganjur mengambil keputusan untuk membahagikan sama rata cash bernilai RM200 itu kepada 10 orang pemenang yang ada dalam senarai top ten. Ini bermaksud, setiap pemenang dapat cash RM20.

Ya, penganjur faham uols dah spend banyak masa untuk tinggalkan komen. Berlumba buat ayat semata-mata nak kekalkan ranking first sebab nak grab hadiah utama. LubukSeni hargai sangat.

Namun, ada sesuatu yang mengganggu fikiran.

Uols cuba bayangkan, dalam satu entry tu, ada tiga ke empat komen dari account yang sama. Bukan sorang je tau yang buat camni, ramai lagi. Hahahaaa adoi senak jantung. 




Kenapa keputusan ini dibuat?

Para penganjur hadiah cash berjumlah RM200 merasa ada kurang keadilan disitu. Jadi, memana yang tak puas hati tu, boleh usulkan pendapat. Bila-bila masa uols boleh klik wasap.my/60136483362 direct ke Ema ya.

Satu je nak minta, maafkan diri ini dan penganjur yang lain ya. Cuma inginkan yang terbaik untuk semua peserta giveaway. Semua heppi, rasa adil dan enjoy join giveaway.

Makin rancak bertubi nampaknya peserta Give Away Lubuk Seni kali ke-4 (GALS-04). Sesaperr yang belum join tu, meh lekaihh usha >link< ni ya. atau klik je banner di bawah.

15 comments:

  1. Nampak macam spam pula bila komen di entry yang sama banyak kali.. Sekadar pendapat.. kikiki..

    ReplyDelete
  2. tu spam tu,kalau komen yang sama hihi

    ReplyDelete
  3. Komen yang related dengan entry should be ok, jangan la copy ayat komen pas tu paste kat semua entry..macam tu x adil..macam akak buat kat contest top komentator..komen 2 perkataan tak kira gitu...

    ReplyDelete
  4. k.fiezz pening buat top komentar, dah baper kali org yg sama menang..so haritu buat decision tukar cara sikit..asyik org yg sama je..tak adil la..pdhal menang pun sbb si pengomen yg dah baper kali menang tu spam..tapi ayat pendek2..huh

    ReplyDelete
  5. Wahhh tak tahu pula ada segmen yang sebegini rupa! hehe nak join bolehhh bersedialah untuk di SPAM. Hahaha Just Kidding... Najihah koin ok?

    ReplyDelete
  6. kita dah join tau..cer check..hehe

    ReplyDelete
  7. tak adil yang coment banyak kali in one entri kan.

    ReplyDelete
  8. amboi rajin dia komen gitu hahhaaahha nak menang punya pasai..

    ReplyDelete
  9. tu nak banyakkan komen dia la tu hahaa.

    ReplyDelete
  10. okay juga sis hadiah dibahagikan sama rata. adil dan saksama :))

    ReplyDelete
  11. Kira adillah kalau macam nih. Hadiah bahagi sama rata untuk elakkan spam.

    ReplyDelete
  12. Dia salah taip ke macam mana tu? salah taip berulang kali ke

    ReplyDelete

Powered by Blogger.