Header Ads

Set 2 menawan, lebih cantik lebih menarik !!


Kenapalah cantik sangat ni kann. Meriah betullll !! . Order ni special untuk sis Aqilah. Alhamdulillah thankyouu so much customer2 yg berminat dgn props #VetoSelfy for your event. Thankyouu thankyouuu for your support ❤ Doakan sy sentiasa dimurahkan rezeki tauu. Sy juga akan sentiasa mendoakan kalian😊


Dapatkan harga promosi terkini, follow IG,
klik je banner gambar bawah ni.

Nak tempah props sendiri
tapi... takde idea nak buat camne? 
Nahh uols pilih je design, KLIK SINI .

Ups.

Dah ada design dan nak order terus,
Dapatkan juga FREE advise dari Lisa,
klik je link whatsapp dibawah



20 comments:

  1. Comel lah!! ^^ sesuai untuk birthday event! :3

    ReplyDelete
  2. waaa cantiknyaa... nanti anak aqiqah nak oder dengan sis lah.. hehehehe..

    ReplyDelete
  3. Nasib baik dah kawen, kalau tak terjebak jugak ni..

    ReplyDelete
  4. cantiknyaa props ! ni semua design sendiri ? sumpah kaler dia naik sangat, sebab certain prop kalau kitorang tempah kekadang telalu ikut trend and jadi pale sebab kaler more to pastel tapi sayang sebab xnaik la seri dalam gambar huhu. Nice business :D

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. Negeri sembilannn ke jolobak ke jolobu wahaha

      Delete
  6. Dalam instagram yang background gambar based on kapur and black board tu pun disediakan eh ? wow interesting :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup yunk. Kitorg buat juga service chalkboard photobooth hehe

      Delete
  7. Adoilah.. Comilnya prop-props tu..

    ReplyDelete
  8. Cantik-cantik semua nyer... Warna pun terang... Sangat memukau...

    ReplyDelete
  9. cantik la, kena tempah ngan korang lepas ni

    ReplyDelete
  10. Rasa macam nak tempah je. Tunggu birthday wife lah nih.

    ReplyDelete
  11. alahai suka nya, comel je tengok bila dah siap.

    ReplyDelete
  12. look nice, gudluck for your artwork

    ReplyDelete

Powered by Blogger.