Header Ads

Calit WD tak semahal rawatan laser bernilai ribuan ringgit.

ainaa serum _ peea dolce body and hand lotion

Cantiknyaaaa kulit. Kulit tu nampak sihat sangat! Kulit kusam, jerawat dan parut jerawat, u olsss 3 SEKAWAN dah boleh pergi main jauh-jauh okayh 😜 .

Jerawat sangat menganggu penampilan diri. Hilang jerawat, parut pula menghantui. Serammmm. Sebab bila tinggalkan parut, ambil masa sangat lama untuk pudarkan. Even awak spend beribu untuk rawatan laser perlukan beberapa rawatan susulan hanya untuk pudarkan parut. Pakai bedak, foundation, make up. Makin nampak jerawat/ parut dimuka. Nampak tak licin dan rata. Boleh buat keyakinan diri kita ZERO. Pernah tak terfikir nak cube rawatan dalaman utk mencegah masalah jerawat?

Macam mana? Terkejut tak sapu-sapu dekat nadi boleh cantikkan kulit muka? Sebab agen agen bahan dalam WD dah buat kerja dengan baik untuk kita. Ini antara bahan bahan hebat WD bantu untuk rawat jerawat korang :

✔️ Pueraria Mirifica atau ubi betina ni sangat femes dinegara luar untuk merawat kulit dari dalam seperti merawat masalah jerawat dan mencegah pertumbuhan jerawat. Mencegah dan merawat. Itu yang bestnya jerawat dah tak berani nak dekat! .

✔️ Bergabung pulak dengan Tree Peony untuk buang toksin dalam badan. Tahu toksin salah satu faktor kenapa jerawat suka bercinta dengan kulit muka kita? Sebab toksin yang mengeluarkan cela dari kulit kita selama ni dah dibuang keluar.

✔️ Ekstrak Saxifraga Sarmentosa yang memutihkan kulit secara semula jadi, mengurangkan minyak serta mengecilkan pori-pori kulit yang terbuka akibat parut jerawat. Sebab tu ada yang sampai glowing kulit muka bila pori muka yang boleh masuk jari sekarang dah semakin tertutup. Jadi licinlah kulit!

✔️ Niacinamide iaitu Vitamin B3 yang berfungsi mengekalkan kelembapan kulit. Sebab tu ada yang guna kulit mereka gebu lembap rasa nak dipicit-picit! .

Kalau korang rajin pergilah cari bahan bahan ni dan tepek pada kulit muka, tapi gerenti susah nak dapat and susah nak buat kan? Jadi ni lah paling mudah dah disediakan dalam sebotol WD. Bestnya WD ni, makin konsisten makin cantik kulit kita. Lagi berbotol-botol guna lagi cantik bila dalaman dan bersih dan terawat. Krim paling tak rugi untuk konsisten! .

Direct whatsapp : > KLIK SINI <
Info lanjut : > KLIK SINI <

Kredit info WD - 
nourainterbaik2_stokis

8 comments:

  1. Hebatlah! pakai WD automatically bertukar jadi awek korea hahah! ^^

    ReplyDelete
  2. Seronoknya guna WD, pelbagai kebaikan dapat rasa.

    ReplyDelete
  3. wah best nya produk WD ni.

    ReplyDelete
  4. Lagi konsisten lagi cantiklah kulit ye dak..

    ReplyDelete
  5. Lama dah dengar WD nih, guna jer tak lagi...

    ReplyDelete

Powered by Blogger.