Header Ads

Tips & cara guna losyen wangi Peea Dolce

Tips & cara menggunakan Losyen Wangi PEEA DOLCE
Lebih kurang sama macam losyen lain. Tapi, disebabkan baunya yang teramat memukau jiwa, EmaTunz nak kongsi cara guna yang betul supaya perfume lotion ni tahan lama dari segi baunya:

CARA GUNA PEEA DOLCE LOTION :
  1. Sapu losyen di bahagian tangan atau memana bahagian badan yang lain: seperti leher, siku, tumit kaki, lutut dan lain-lain. Ratakan losyen tersebut.
  2. Ikut suka uols nak guna berapa banyak losyen PEEA DOLCE.
  3. Urut manja kat tempat sapuan tadi sampai losyen meresap ke kulit.
  4. Gunakan dua kali sehari atau bebilerr masa uols perlu.

TIPS 1 : Wangian losyen lebih tahan lama jika kita sapu selepas mandi. Bau PEEA DOLCE HAND AND BODY LOTION ni sangat lembut bila bergabung dengan feromon iaitu bau badan semulajadi.

TIPS 2 : Sebelum keluar rumah pada siang hari, guna losyen wangi ni. Dapat melindungi kulit dari sinar UV dan badan wangi teramat dalam masa yang sama.

TIPS 3 :  Eratkan kasih sayang suami isteri dengan hanya menggunakan losyen wangi PEEA DOLCE. Sapu losyen pada leher dan tapak tangan di waktu malam sebelum tidur bersama.

TIPS 4 : Tekan botol losyen dengan perlahan. Satu dot losyen boleh guna untuk kedua belah tangan. Jika konsisten sapu dua kali sehari (tangan dan kaki), sebotol boleh tahan 3 hingga 4 minggu.

TIPS 5 : Makan guna sudu supaya wangian losyen kat tangan tuu lebih tahan lama.

Tips & cara menggunakan Losyen Wangi PEEA DOLCE

Dah baca habis kan, awak faham ke tu?

Kalau masih blur-blur, nak lagi detail, meh la whatsapp Ema ya > klik sini < . Kita bual manja gittuw. Nak berkenalan dengan PEEA DOLCE ? Klik link sebelah ya: lubukseni.com/2018/02/peea-dolce-losyen-wangian-antarabangsa.html

8 comments:

  1. menarik. Losyen ni memang business ke ? sebab tak pernah jumpa lagi tapi nampak banyak nyaaa quantity dia.

    ReplyDelete
  2. dekat mana boleh dapatkan losyen ni ? sebab teringin nak try nanti once ada duit hehehe.

    ReplyDelete
  3. Sangat menarik.. Baru pertama kali dengar tentang losyen ni. Okay..boleh cuba lah nanti

    ReplyDelete
  4. Dah lah wangi banyak kebaikkan pula tu losyen ini.. nice tips..

    ReplyDelete
  5. saya suka pakai lotion, nak cuba lah nanti

    ReplyDelete
  6. memang patut cuba la losyen ni, suka sangad la tengok

    ReplyDelete

Powered by Blogger.