Header Ads

Tak menang tangan nak melayan, ramai kawen bulan ni.


Ramai juga orang kawen bulan Feb ni ye. Tak menang tangan sis nak melayan hehe. Kali ni kita dapat order dari Atika from Johor. Alhamdulillah thankyouu so much customer yang berminat dengan props #VetoSelfy for your event. Doakan Lisa sentiasa dimurahkan rezeki tauu. Lisa juga akan sentiasa mendoakan kalian 😊

Dapatkan harga promosi terkini, follow IG,
klik je banner gambar bawah ni.

Nak tempah props sendiri
tapi... takde idea nak buat camne? 
Nahh uols pilih je design, KLIK SINI .

Ups.

Dah ada design dan nak order terus,
Dapatkan juga FREE advise dari Lisa,
klik je link whatsapp dibawah

7 comments:

  1. Ciktie suka stail props camni. Nampak simple tapi sweet sangat

    ReplyDelete
  2. wah rezeki melimpah ruah. semoga berjaya

    ReplyDelete
  3. Lawanya :) Tertarik dengan warna yang colourful. Semoga awak sentiasa dimurahkan rezeki.

    ReplyDelete
  4. wahh akak business woman ya..cantik2 ya

    ReplyDelete

Powered by Blogger.