Header Ads

Props murah super-kiut daripada peminat merah jambu.

Props murah super-kiut daripada peminat merah jambu.

Tudiaaaa ramai jugaa peminat props pink tu. Order ni special untuk sis Ana dari Perak. Alhamdulillah thankyouu so much customer yang berminat dengan props #VetoSelfy for your event. Doakan Lisa sentiasa dimurahkan rezeki tauu. Lisa juga akan sentiasa mendoakan kalian 😊

Dapatkan harga promosi terkini, follow IG,
klik je banner gambar bawah ni.

Nak tempah props sendiri
tapi... takde idea nak buat camne? 
Nahh uols pilih je design, KLIK SINI .

Ups.

Dah ada design dan nak order terus,
Dapatkan juga FREE advise dari Lisa,
klik je link whatsapp dibawah

6 comments:

  1. Nice review!!! peminat pink here!! :3 hehehe ^^

    ReplyDelete
  2. combinasi warna yg cantik menyerlah...

    ReplyDelete
  3. bestnya, boleh tempah macam macam corak laa

    ReplyDelete
  4. bestnya, boleh tempah macam macam corak laa

    ReplyDelete
  5. alahai suka nya, comel je tengok bila dah siap.

    ReplyDelete
  6. look nice, gudluck for your artwork

    ReplyDelete

Powered by Blogger.