Header Ads

Props pelbagai rupa dan corak untuk Insyirah

🌸Appreciation post🌸

Alhamdulillah kali ni dapat order props SET 1 ni dari Insyirah from Kuala Lumpur. Thankyouu so much customer2 yg berminat dgn props #VetoSelfy for your event. Thankyouu thankyouuu for your support ❤ Doakan sy mendapat rezeki yg berpanjangan dan berkat. Sy juga akan sentiasa mendoakan kalian. Aminnn 😊

Dapatkan harga promosi terkini, follow IG,
klik je banner gambar bawah ni.

Nak tempah props sendiri
tapi... takde idea nak buat camne? 
Nahh uols pilih je design, KLIK SINI .

Ups.

Dah ada design dan nak order terus,
Dapatkan juga FREE advise dari Lisa,
klik je link whatsapp dibawah

5 comments:

  1. Cantikkk.. nanti maybe aida nak kahwin, aida usya sini.. hehehe ^^ all the best!

    ReplyDelete
  2. Untuk insyirah je ke? untuk Hana tak ada erk? hahaha :3 *beli lah sendiwi heheh kan? kan? ^^ good luck for your business <3

    ReplyDelete
  3. wow menarik design ni props korangg

    ReplyDelete
  4. bestnya, boleh tempah macam macam corak laa

    ReplyDelete

Powered by Blogger.