Header Ads

Peea Dolce: losyen wangian antarabangsa idaman wanita.

Peea Dolce: losyen wangian antarabangsa idaman wanita.

Ehemm.. terasa nak buat review sikit laa pasal losyen letops kevavoom ni. Produk baru launching tak sampai seminggu di pasaran, EmaTunz terus decide nak order untuk pakai sendiri. 

Sejak losyen ni sampai ke tangan, memang tiap hari me-losyen, takde skip pun tau. Memang tahap jatuh cinta dah dengan bau nya, teksturnya, botolnya, pengasasnya...eh. Betul la kata pengguna lain, losyen keluaran Adleesya Beauty ni lain daripada yang lain.

Ahjom kita ambik masa seminit dua berkenalan dengan losyen wangi PEEA DOLCE : Hand and Body Lotion. Tapi awas, kalau tersuka losyen ni tanpa sengaja, maafkan hakak ya. Hehehee

Peea Dolce: losyen wangian antarabangsa idaman wanita.
adalah losyen khas untuk tangan dan badan. Losyen ini bertekstur ringan, menghidratkan permukaan kulit supaya lembab semulajadi. Kandungan minyak argan, minyak biji anggur dan shea butter adalah bahan pelembut paling berkesan, memberi kelembapan kulit berpanjangan dan tahan lama. Losyen ini mesra pengguna, sangat selesa selepas digunakan kerana tiada kesan melekit dan berminyak. Losyen wangi ini sesuai untuk kulit kering dan sensitif.


peea dolce lotion _ ainaa serum _ nad adleesya

Fungsi sebenar PEEA DOLCE Hand and Body Lotion untuk kulit.
  1. Mencerahkan : Mengandungi Vitamin E dan Shea Butter yang berperanan sebagai antioksidan untuk melawan radikal bebas serta melindungi kulit dari sinar UV.
  2. Melembutkan : Kandungan Aloe Vera dan Argan Oil yang dapat membantu menjaga kelembapan kulit serta membuat kulit kelihatan seperti awet muda.
  3. Mewangikan : Bauannya seperti berbau wangian antarabangsa.

Kenapa patut cuba losyen PEEA DOLCE ni? Apa yang menariknya?

Paling memukau hati EmaTunz sebab bauannya yang manis lembut seolah-olah memakai perfume antarabangsa. 

Bila pakai losyen ni, berjam-jam masih lekat bau wangi. Memang tahan lama tau. Ciri-ciri lain yang terdapat pada losyen ni adalah seperti berikut:
  • Losyen cepat meresap ke dalam kulit
  • Tidak melekit
  • Bau yang sangat mewah
  • Kulit kembali remaja
  • Melindungi kulit dari sinar UV
  • Pelindung dari radikal bebas
  • Menghaluskan kulit
  • Memulihkan Struktur kulit yang rosak akibat sinaran matahari
  • Elakkan kulit dari terkena sunburn
  • Menjadikan kulit selembut bayi 

Tak menahan nak cuba losyen ni bila tahu keunikannya. Sebab tu lahh EmaTunz berani cakap PEEA DOLCE Hand and Body Lotion bukan macam losyen sedia ada kat pasaran. Memang lain dari lain, pastinya menjadi LOSYEN IDAMAN SETIAP WANITA.

Berminat nak cuba? 
> klik sini <  IZAH MUHAMMAD

Peea Dolce: losyen wangian antarabangsa idaman wanita.

4 comments:

  1. Berapa ye harganya macam menarik pula bila baca khasiat losyen ini..

    ReplyDelete
  2. Nak beli kt mana kak

    ReplyDelete

Powered by Blogger.