Header Ads

Mata zoom habis kalau nak tahu apa benda pakwe Kpop ni pegang.


Terlalu kecikkk ! Dah habis buntang mata ni zoom tengok apa benda kaler peach tu. Rupanya ikan emas. Nak pegang pun tak dapat, kena pakai penggepit cabut bulu tu. Hahahaa

Idea ni datang dari Kasuga Maru. Dia dari korea. Kat biografi instagram dia ada tulis macam ni 小さいものを作っています    minneさんで販売しています . Disebabkan tak faham, terpaksa la menggoogle jap. Ohhh rupanya dia tulis:

Kasuga_maru. I am making a small.  I am selling it at minne

Kebanyakkan mini item dia berunsurkan makanan orang Korea. Ohh ya buahan dalam balang botol pun ada tau. Ada juga mini item ni dijadikan hiasan anting-anting, loket dan sebagainya. Klik je link kat bawah boleh direct ke insta Kasuga Maru:











9 comments:

  1. Ya ampun,,,, comelnya semua..Hasil kerja yg teliti ni...Kalau Mai mesti takleh buat.

    ReplyDelete
  2. damn cute!!!!!!!!!!! ahhhh x boleh la.

    ReplyDelete
  3. Pesal comel sangat?!! hahah ^^ boleh makan ke tu? hehehe :3

    ReplyDelete
  4. Allahu... Awat comel sangat...

    ReplyDelete
  5. alahai tabah nya memegang benda ni

    ReplyDelete
  6. Mata zoom habis kalau nak tahu apa benda pakwe Kpop ni pegang.

    ReplyDelete
  7. Mata zoom habis kalau nak tahu apa benda pakwe Kpop ni pegang.

    ReplyDelete

Powered by Blogger.