Header Ads

Makin konsisten makin flawless, penangan krim ajaib.

Makin konsisten makin flawless, penangan krim ajaib.

Betul kata orang cepat bertindak, cepatlah cantik. Lambat bertindak, tengok ajelah orang lain cantik 🙊 Jerawat ni naik boleh jadi sebab banyak faktor samaada dalaman atau luaran. Faktor luaran mungkin sebab produk yg tak sesuai tapi faktor dalaman kemungkinan besar disebabkan hormon, toksin, sel sel yang tak aktif atau darah kotor.

Dalam WD ada satu bahan istimewa iaitu Pueraria Mirifica. Pueraria Mirifica atau ubi betina ni sangat femes dinegara luar untuk kecantikan dalaman termasuk merawat jerawat dari dalam. Sebab tu bila u olss calit WD, kesannya untuk dalaman sekali sebab bahan bahan WD boleh bantu untuk stabilkan dalaman kita dan bina sel sel baru.

Kulit muka? Toksah cakaplah! Kalau konsisten lagilah meletops kesannya. Lagi lama guna lagi cantik. Lagi lama konsisten lagi banyak yang terawat. Sebab WD ni akan rawat satu persatu masalah kulit kita.

Kalau kita fokus penjagaan muka sahaja, kita akan dapat kelebihan utk kulit muka sahaja. Tapi kalau kita fokus untuk penjagaan dalaman dan luaran, kita akan dapat kesannya secara keseluruhan ❤️

WD PROMO RM75 FREE POSTAGE sahaja.


Klik direct whatsapp : wasap.my/60136483362
Lebih banyak testimoni > IG : SejukSedap <

Credit info WD dari : 
nourainterbaik2_stokis 

5 comments:

 1. Hapus jerawat guna detox mungkin lambat, calit WD je.

  ReplyDelete
 2. sayangi kulit muka kita dari musuh iaitu jerawat...

  ReplyDelete
 3. Bagus set ini.. Lagi kita rajin dan konsisten lagi cantik kulit kita kan..

  ReplyDelete
 4. Nampaknya produk ini sangat berkesan.

  ReplyDelete

Powered by Blogger.