Header Ads

Pilih krim awet muda WD kalau wanita ingin sihat dalaman, cantik luaran.

Pilih krim awet muda WD kalau wanita ingin sihat dalaman, cantik luaran.

Kalau kulit bebas jerawat dan parut ni, memang terserlah kecantikan sebenarkan. Awak semua cantik, yang membezakan bila ada parasit jahat dimuka, seolah menutup kecantikan kita. Jahat kan?

Ada orang makanlah apa pun, kulit tetap cantik. Kita? Tergigit kacang pun boleh naik jerawat. Ada orang pakailah produk apa pun untuk muka. Kita? Tersalah sapu krim pun jerawat tengah tunggu masa nak naik. Ada orang pregnant bukan main berseri kulit. Kita? Rasa tak nak keluar rumah 9bulan. Kan? Sebab jenis kulit dan dalaman seseorang tu berbeza antara satu sama lain.

Masalah kulit muka boleh berpunca dari luaran mahupun dalaman. Radikal bebas dari pencemaran udara dan sinar UV pun boleh terjadinya masalah kulit muka. Hormon, toksin dan darah kotor pun boleh menjadi punca. Jerawat boleh datang bila-bila masa dia nak datang. Paling ketara bila berlaku perubahan hormon dalam badan kita. Kalau tak, manakan tidak bila kita datang haid, jerawat yang akan bagi signal dulu. Salah satu faktornya perubahan hormon dalam tubuh badan kita. Sebab itu pentingnya merawat dalaman.

Kalau kita fokus penjagaan muka sahaja, kita akan dapat kelebihan untuk kulit muka sahaja. Tapi kalau kita fokus untuk penjagaan dalaman dan luaran, kita akan dapat kesannya secara keseluruhan ❤️

WD sekarang PROMO RM75, kalau nak kesan terbaik ambil kombo 3 unit. Rasai perubahannya!


Klik direct whatsapp : wasap.my/60136483362
Lebih banyak testimoni > IG : SejukSedap <

Credit info WD dari :
nourainterbaik2_stokis 

6 comments:

Powered by Blogger.