Header Ads

Jom order props SET 1 ni dari kami, sangat berbaloi!

props cantik murah _ propsmurahmalaysia _ jimat

Alhamdulillah kali ni dapat order props SET 1 ni dari Insyirah from Kuala Lumpur. Thankyouu so much customer2 yg berminat dgn props #VetoSelfy for your event. Thankyouu thankyouuu for your support ❤ Doakan sy mendapat rezeki yg berpanjangan dan berkat. Sy juga akan sentiasa mendoakan kalian. Aminnn 😊

Dapatkan harga promosi terkini, follow IG,
klik je banner gambar bawah ni.

Nak tempah props sendiri
tapi... takde idea nak buat camne? 
Nahh uols pilih je design, KLIK SINI .

Ups.

Dah ada design dan nak order terus,
Dapatkan juga FREE advise dari Lisa,
klik je link whatsapp dibawah



10 comments:

  1. semoga dimurahkan rezeki.. :)

    Jemput singgah tgk entry terkini k.. :)
    1. A SFRNFZL Giveaway
    2. Yaeyyyy.. Menang GA Pokcikblogger

    ReplyDelete
  2. meriahnya propp. kang sakan bergambar kat booth

    ReplyDelete
  3. Macam-macam design ada..comelnya..

    ReplyDelete
  4. Cantiknyaaaaaaaa cannot move on gilaaa :(

    ReplyDelete
  5. pakej props macam mana? ikut budget customer atau ditentukan ?

    ReplyDelete
  6. wah...cantiknya...
    mudah sekarang ni kan...
    order je...:)

    ReplyDelete
  7. comelnya boleh request nak design apa

    ReplyDelete
  8. bestnya, boleh tempah macam macam corak laa

    ReplyDelete

Powered by Blogger.