Header Ads

Hapus jerawat guna detox mungkin lambat, calit WD je.

Hapus jerawat guna detox mungkin lambat, calit WD je.

Kita perempuan ni, kalau dapat kulit bersih tanpa parut, jerawat, bintik hitam, jeragat, bebas kulit kusam pun dah bersyukur sangat dah kan? Jerawat naik seketul pun boleh stress sehari semalam. Orang lelaki tak ramai yang faham.

Masalah kulit muka boleh berpunca dari luaran mahupun dalaman. Radikal bebas dari pencemaran udara dan sinar UV pun boleh terjadinya masalah kulit muka. Hormon, toksin dan darah kotor pun boleh menjadi punca. Sebab itu pentingnya merawat dalaman.

Dalam WD ada ekstrak akar tree peony untuk buang toksin dan darah kotor dalam badan. Kalau di China sangat popular dijadikan herba minuman untuk penjagaan kesihatan. Lain pula dengan ekstrak pueraria mirifica ni untuk menstabilkan hormon dan merawat jerawat dari dalam. Dari dalam tau, maksudnya tanpa kita sedar, kalau skincare mungkin kita boleh nampak dari luaran. 2 bahan hebat dalam 1 WD. Sambil merawat, sambil bersihkan, sambil cantikkan. Betullah kata adam & stacy bila bergabung jadi meletops hiks!

Sebenarnya, banyak kaedah atau cara nak hapuskan jerawat. Tradisional? Mungkin lambat. Detox? Mungkin tak sedap. Calit calit ajelah. Mudah sangat. Siapa tak suka kan kulit licin macam ni. Pakai foundation pun nampak elokkkk sangat. Smooth je nampak kulit tu. Senang betul zaman sekarang, calit calit dekat nadi, perubahan sampai ke kulit muka pancarannya! .

WD RM95, nak kesan terbaik ambil 3 botol
Sebab tu kami buat PROMO KOMBO 3 unit dapat RM75 setiap satu.


Klik direct whatsapp : wasap.my/60136483362
Lebih banyak testimoni > IG : SejukSedap <

Credit info WD dari : 
nourainterbaik2_stokis 

5 comments:

  1. produk ni calit di nadi tapi sampai ke muka dapat kesan

    ReplyDelete
  2. bencinya bila jerawat membiak dgn jaya atas muka kan...
    klu boleh hari ni dia tumbuh, hari ni juga nak bunuh dia..kekeke...
    jom calit-calit...

    ReplyDelete
  3. Sha pun dah jarang berdetox.. Mudahlah kalau guna WD ini kan..

    ReplyDelete
  4. produk ni memang berkesan la, banyak sangat feedback positive

    ReplyDelete
  5. Nampaknya produk ini sangat berkesan.

    ReplyDelete

Powered by Blogger.