Header Ads

9 Sebab uolls patut cuba Women Desiree Essensial Cream


1. Sangat comel mudah dibawa. Senang cerita mesti ada dalam setiap handbag u olss. Kenkadang orang perempuan ni lupa nak amik sumplement kalau dah sibuk. Tapi dengan WD boleh guna bila bila masaaa aje. Kalau baru teringat nak calit, boleh terus jeee calit!

2.Tesktur krim yang halus tapi likat dan tidak berminyak. Diformulasikan menggunakan teknologi nano pantas menyerap kedalam kulit. Boleh tahan untuk 4-6 minggu penggunaan. Jimat banyak bagi yg pentingkan penjagaan dalaman dan luaran.

3. Bukan sejenis krim kecantikan biasa. Cara penggunaan yang luar biasa tapi sangat mudah dan menjimatkan masa. Bagi wanita yang sibuk dengan tanggungjawab seharian inilah produk terbaik buat anda. Jadi tiada alasan lagi untuk menjaga kecantikan diri. .

4.Sapuannya bukan di wajah tapi u olss boleh lihat perubahannya di muka hari demi hari. Semakin tegang, anjal,cerah dan yang pasti semakin awet muda. Syoknyaaa!

5. Bauan lavender nya mampu menenangkan fikiran dan mampu mengawal stress seharian ketika menunaikan tanggungjawap seharian dan kerja kerja hakiki

6. Ianya jauh lebih murah berganda ganda berbanding krim yang sejenis seangkatan dengannya yang berada di pasaran.

7. Sekali guna terus jatuh cinta bergolek golek. Sampai tak boleh seharipon tanpa sapuan manja WD di nadi nadi. Hanya yang dah tahu jerr akan tahu kenapa mereka tidak boleh berpisah dengan krim cinonitt ni.

8. Ianya di formulasi oleh individu bertaraf Prof(Dr) yang berpengalaman puluhan tahun dalam memformulasikan produk kecantikan dan kesihatan dalam dan luar negara.

9. Produk ini di proses di kilang OEM dan pastinya berdaftar di bawah BPFK/KKM. Jadi jangan kau ragu ragu saiyangggg. Selamat untuk di gunakan oleh pelbagai lapisan dan peringkat umur.


Klik direct whatsapp : wasap.my/60136483362
Lebih banyak testimoni > IG : SejukSedap <


5 comments:

Powered by Blogger.