Header Ads

Tema Pink Pastel dan Maroon untuk Cik Laily


Wowww !!! Siapa penggemar kaler pastel mesti suka props ni, nampak simple sbb semua sama je kaler tp bila tgk banyak2 cantik pulakkan. As requested, sis ni nak tema pink pastel dan maroon. Im lovit <3
.
Order kali ni datang dari Laily from Shah Alam. Alhamdulillah thankyouu so much customer2 yg berminat dgn props #VetoSelfy for your event. Doakan sy sentiasa dimurahkan rezeki tauu. Sy juga akan sentiasa mendoakan kalian.

PROPS MURAH MALAYSIA

Tak cukup 1 set. Sis Bibiyana dari Kudat Sabah order lagi tau. Auchhh tq so much dearr. Semoga dimurahkan rezeki selalu . Ehh kejap lg kita update pakej props yg baru. Jangan terlepas pulak tauuu


Dapatkan harga promosi terkini, follow IG,
klik je banner gambar bawah ni.

Nak tempah props sendiri
tapi... takde idea nak buat camne? 
Nahh uols pilih je design, KLIK SINI .

Ohya korangg!

Kalau dah ada design, nak order terus,
Dapatkan juga FREE advise dari Lisa,
klik je link whatsapp dibawah

3 comments:

  1. auchh lawa weyhh. ni kalau g booth yg ada benda ni mau berejam

    ReplyDelete
  2. lawanyaa !!! mush peminat pink tegar gilaaaaaa hwaaa. yg pink tu printed ke atau kaler sendiri ? sebab kaler dia nampak mcm painted

    ReplyDelete
  3. kalau ada semua props ni sumpah nk try hard semua props heheheheeh

    ReplyDelete

Powered by Blogger.