Header Ads

Cantiknya Bunga Pink !! Terima Kasih Ana dari Perak


Tempahan TAG HANTARAN untuk majlis perkahwinan:
Size 10cm x 7cm 🌹 8 pcs rm7 (standard paper) 
8 pcs rm12 (glossy paper)
Postage RM8 sm RM10 ss

Terima kasih Rohana dari Perak for your order
Semoga awak dan saya sentiasa dimurahkan rezeki. Aminnnnnnn

PROPS MURAH MALAYSIA

Tak cukup 1 set. Sis Bibiyana dari Kudat Sabah order lagi tau. Auchhh tq so much dearr. Semoga dimurahkan rezeki selalu . Ehh kejap lg kita update pakej props yg baru. Jangan terlepas pulak tauuu


Dapatkan harga promosi terkini, follow IG,
klik je banner gambar bawah ni.

Nak tempah props sendiri
tapi... takde idea nak buat camne? 
Nahh uols pilih je design, KLIK SINI .

Ohya korangg!

Kalau dah ada design, nak order terus,
Dapatkan juga FREE advise dari Lisa,
klik je link whatsapp dibawah

4 comments:

  1. cantikkk yg tag tu guna kertas biasa ke?

    ReplyDelete
  2. ke guna kertas yg mcm wrinkles sikit tu sebab cantik sgt design dia :( nanti buat contest bg hadiah free mcm ni heheehheeh

    ReplyDelete

Powered by Blogger.