Header Ads

Berbaloi cari laptop murah terpakai di kedai komputer Tyfon Tech

TyFonTech: kedai best nak cari laptop murah terpakai

Zaman serba canggih ni, Ema rasa semua orang patut ada laptop sendiri. Takyah la pepinjam kat member uols tu, mulut senyum belum tentu hati ikhlas. Yela kan, asyik muka yang sama je dok pinjam laptop member nak dekat setahun. Hik hiks. Siapa macam ni?

Nak beli laptop baru, tapi bajet rendah? Nahh, sekarang Ema suggest uols beli je second. 

Pengalaman Ema sendiri, memang dah pakai laptop second dah lebih 5 tahun. Masa tu, beli kat Mudah, laptop Lenovo 700 hengget. Kalau beli laptop camtu condition new, rege dalam 2000 jugakk la. Buat keputusan beli walaupun seller tu bagi warranty seminggu je. Mujur ok sampai sekarang.

Tu citerrr dulu la. Sekarang ni, Ema dah jumpa port mana best nak beli laptop secondhand. Mehh nak stori skett. Mana tahu uols tercari-cari REFURBISHED LAPTOP dengan harga mampu milik.

TyFonTech: kedai best nak cari laptop murah terpakai

Nama kedai ni TYFON TECH, satu-satunya kedai nama camni kat Malaysia. Terletak kat Desa Complex, Kepong KL. Akan datang, satu lagi cawangan akan dibuka kat Puchong. 

12 PERKARA MENARIK TENTANG KEDAI TYFON TECH:
  1. PUSAT LAPTOP TERPAKAI - dalam mall tu, ada 3 buah kedai TyFon Tech. Fungsi setiap kedai berbeza, terbahagi kepada kedai khas pembelian secara online, walk in customer dan bahagian teknikal. 
  2. MESRA PELANGGAN - Urusan jual beli & baik pulih dalam satu tempat memudahkan pelanggan. Ditambah plakk dengan staff yg sangat peramah. Aduhh jatuh chenta tau.
  3. MURAH & BERKUALITI - boleh dikatakan harga nya menawan hati kalau dibandingkan dengan laptop terpakai di kedai lain.
  4. PENERANGAN TERPERINCI - kalau ada laptop yg bermasalah tu, semuanya akan di beritahu. Staff takde nak sorok-sorok demi kepuasan pelanggan.
  5. BOLEH TRADE IN - jual laptop lama & beli laptop kat sini, harga jadi lebih murah la. 
  6. BELI ONLINE & OFFLINE - kalau jauh, uols order online je. Diorang ni tapau habis segala platform online. Boleh jumpa kat Lazada, 11 Street, Shopee, Mudah, Carousell, Lowyat, Facebook dan Instagram. Nak direct website, order kat tyfontech.com pun boleh. 
  7. BUNGKUSAN RAPI - semua barang pasti selamat sampai ke tangan uols sebab dibungkus dengan sangat teliti. Dari barang elektronik kecik sampai la ke barang besar.
  8. BANYAK PILIHAN - masa memula sampai, terus jadi rambang mata. Boleh beli laptop serendah RM200 tau. Memacam brand ada, DELL, HP, LENOVO, ASUS dan lain-lain.
  9. JUAL PERALATAN KOMPUTER LAIN - Ohya, bukan laptop je jual kat sini. Selagi berkaitan dengan komputer, uols boleh jumpa. Contohnya desktop, monitor, graphic card, kabel,keyboard, mouse dan banyak lagi. Kebanyakkannya barang terpakai. 
  10. WARRANTY 3 BULAN - boleh tahan lama warranty yg Tyfon Tech offer untuk barang terpakai. Jadi pelanggan tak perlu risau dah. Dalam tempoh 3 bulan tu, boleh cek bebetul.
  11. TIPS PERCUMA - bebilerr masa perlukan tips dan penerangan rapi pasal komputer, call je kedai ni. Staff diorang ramai, confirm panggilan uols berjawap. Taknak call, tapi nak tips jugakk? Boleh baca tips kat media sosial dan blog Tyfon Tech.
  12. FREE GIFT - beli laptop dapat beg sekali? Wahhh memang syok la. Selagi stok masih ada. 

TyFonTech: kedai best nak cari laptop murah terpakai

ABOUT TYFON TECH

TYFON TECH SDN BHD offers cheap 2nd hand desktop PC & refurbished laptop used notebook, i7 gaming computer repair services, fixing laptop, technical IT support & consultancy at Kepong KL Malaysia. We have many budget & affordable 2nd hand computer that meet basic computing to save your cost. All our equipment are tested in good condition & very suitable for office, accounting, factory or home use.

Visit our webpage for more updated model of Desktop, Laptop, Monitor, Printer & HP Lenovo Dell i3 i5 & i7 gaming computer: tyfontech.com

You are welcome to come our shop for view and test the product. For customer that outstation or busy to come, you can order from our website. Afer receive full payment, we will send the item to you within 1-3working day by courier services (estimate skynet courier charge is within west malaysia laptop-RM15, desktop-RM25, small part less than 1kg-RM7).

*Used CPU/laptop may have minor cosmetic issue that do not affect its functionality. Price are include 6% GST. Item not include with delivery, installation and commissioning unless mentioned.

Payment term: cash / bank transfer / credit card only.

TyFonTech: kedai best nak cari laptop murah terpakai

8 comments:

  1. Singgah sini. Thankyouuuuuuuu review kami :)

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. Cawangan puchong bila nak buka.. Tak sabar nak g lagi dekat.

    ReplyDelete
  4. I wanted to thank you for this excellent read!! I definitely loved every little bit of it. I have you bookmarked your site to check out the new stuff you post. ipad fix

    ReplyDelete

Powered by Blogger.