Thursday, December 14

Topeng Superhero Untuk Kanak-Kanak Kanser

Alhamdulillah kali ni Props Vetoselfy dapat order 150pcs topeng superhero untuk kanak2 kanser. Dahlah mintak last minit, pastu tu Lisa siapkan dalam masa 3 hari je tau ! Sayang kalau nak tolak tp sbb untuk kanak2 special kita buatkan. Gila tak gila hahahahaha. Sampai lupa nak mandi sampai tak sikat rambut sampai lupa hari apa hehehe >.<

Siap print semua mask atas mouting board.

Operasi memotong topeng.

Dah siap potong shape mask tu, kita potong pulak bahagian mata.

Lepas tu tebuk pulak lubang kiri kanan untuk pasang tali. Eh baymax ni, mesti comel siapa yang pakai nanti..

Sebelum nak pasang tali, kita potong dulu tali getah ni banyak2 ikut sama panjang.

Dah siap pasang tali kiri kanan. Jap cuba teka ni mask apa ?? jeng jeng jengg...

Dah siap pasang tali, kita buat kemasan pada props. Maksudnya kot ada yang potong tak kemas atau ada ink yang hilang, kita betulkan.

Dah siap, akhir sekali kita letak label VetoSelfy kat belakang mask ni. Sesiapa insan bertuah yang dapat mask ni, jangan lupa follow ig dan like page fb kita tauu. Muah siked:*

  Dah siapp gaisss !! Ready to post :)


Dapatkan harga promosi terkini, follow IG :

Nak tempah props sendiri
tapi... takde idea nak buat camne? 
Nahh uols pilih je design, KLIK SINI .

Ups.

Dah ada design dan nak order terus,
Dapatkan juga FREE advise dari Lisa,
klik je link whatsapp dibawah

Artikel Terkait

4 Luahan Hati

wow..mesti kanak2 istimewa tu semua teruja kan

kannn, dia jadi lagi ekcited nak buat sbb utk kanak2 special >.<

Hey keep posting such smart and meaningful articles.

Very informative and unique tips dear. Thanks for sharing.


EmoticonEmoticon