Header Ads

Tag Dulang Hantaran untuk Majlis Tunang


Bertemakan Baby Blue, makwe ni telah pun memilih design ni untuk dulang hantaran bagi pihak lelaki dan perempuan. So total semua ada 16 keping tauu chuoolss. Ni antara hiasan hantaran yang telah siap. Channtekkk kan chuollsss !!


Terima kasih Aine dari Melaka for your order. Semoga Allah permudahkan urusan awak untuk step yang seterusnya hikss. Tak lupa jugak semoga kita sentiasa dimurahkan rezeki dan dirahmati Allah selalu. Aminnnnnnn....

PROPS MURAH MALAYSIA

Tak cukup 1 set. Sis Bibiyana dari Kudat Sabah order lagi tau. Auchhh tq so much dearr. Semoga dimurahkan rezeki selalu . Ehh kejap lg kita update pakej props yg baru. Jangan terlepas pulak tauuu


Dapatkan harga promosi terkini, follow IG,
klik je banner gambar bawah ni.

Nak tempah props sendiri
tapi... takde idea nak buat camne? 
Nahh uols pilih je design, KLIK SINI .

Ohya korangg!

Kalau dah ada design, nak order terus,
Dapatkan juga FREE advise dari Lisa,
klik je link whatsapp dibawah

4 comments:

Powered by Blogger.