Thursday, December 21

Tag Dulang Hantaran untuk Majlis Tunang


Bertemakan Baby Blue, makwe ni telah pun memilih design ni untuk dulang hantaran bagi pihak lelaki dan perempuan. So total semua ada 16 keping tauu chuoolss. Ni antara hiasan hantaran yang telah siap. Channtekkk kan chuollsss !!


Terima kasih Aine dari Melaka for your order. Semoga Allah permudahkan urusan awak untuk step yang seterusnya hikss. Tak lupa jugak semoga kita sentiasa dimurahkan rezeki dan dirahmati Allah selalu. Aminnnnnnn....

Dapatkan harga promosi terkini, follow IG :

Nak tempah props sendiri
tapi... takde idea nak buat camne? 
Nahh uols pilih je design, KLIK SINI .

Ups.

Dah ada design dan nak order terus,
Dapatkan juga FREE advise dari Lisa,
klik je link whatsapp dibawah

Artikel Terkait

4 Luahan Hati


EmoticonEmoticon