Sunday, December 10

Bila penjahat dah takde, superhero buat kerja merepek.

lubuk seni

Haaa rasanya ni lah keadaan superhero² pujaan hati bila...  diorang dah selesaikan misi selamatkan bumi dari kejahatan. Life dioranggg takdo beza pungg dengan kita semua. Hehehe. Ema sebenarnya tengah borink gak ni, bila tengok gambar diorang rasa terhibur plakk hati. Jom layan ragam diorang bila penjahat pupus. 

Kalau nak tahu, ni HR JOE punya kerja okke. Idea dia mungkin masuk air, tapi bagi Ema dia dah dianggap kreatipp jugak la. Hehehee


lubuk seni

lubuk seni

lubuk seni

lubuk seni

lubuk seni

lubuk seni

lubuk seni

Sumber: www.infokini.my

Artikel Terkait

3 Luahan Hati

Hana dah delete segment tu,tapi sebab rasa bersalah en,so Hana masukkan jugak mana2 peserta yg sempat tu dekat blog list Hana's friendly reader (sila guna laptop untuk pencerahan).Btw klisshe sangat fefeling jadi blog list Hana.hahahah

Hahahaha... lawak pic di atas kak. hihi. :D


EmoticonEmoticon