Header Ads

Semua props merah jambu! Uishh peminat tegar pink.

lubuk seni

Ya Allah siapa die-hard-fan color pink boleh geng dgn customer ni. Senang je customer ni nak semua pink, design nak sama je pastu tulisan nak hitam putih je . Papepon comel je awokk ni kan Izzatul Amirah dari seremban Thankyou dear sbb berminat dgn props Vetoselfy. Alhamdulillah. Semoga sentiasa dimurahkan rezeki. Aminnn


PROPS MURAH MALAYSIA

Tak cukup 1 set. Sis Bibiyana dari Kudat Sabah order lagi tau. Auchhh tq so much dearr. Semoga dimurahkan rezeki selalu . Ehh kejap lg kita update pakej props yg baru. Jangan terlepas pulak tauuu


Dapatkan harga promosi terkini, follow IG,
klik je banner gambar bawah ni.

Nak tempah props sendiri
tapi... takde idea nak buat camne? 
Nahh uols pilih je design, KLIK SINI .

Ohya korangg!

Kalau dah ada design, nak order terus,
Dapatkan juga FREE advise dari Lisa,
klik je link whatsapp dibawah

2 comments:

  1. I really appreciate your skilled approach. These ar items of terribly helpful data which will be of nice use on behalf of me in future.

    ReplyDelete

Powered by Blogger.