Wednesday, December 13

Semua props merah jambu! Uishh peminat tegar pink.

lubuk seni

Ya Allah siapa die-hard-fan color pink boleh geng dgn customer ni. Senang je customer ni nak semua pink, design nak sama je pastu tulisan nak hitam putih je . Papepon comel je awokk ni kan Izzatul Amirah dari seremban Thankyou dear sbb berminat dgn props Vetoselfy. Alhamdulillah. Semoga sentiasa dimurahkan rezeki. Aminnn


Dapatkan harga promosi terkini, follow IG :

Nak tempah props sendiri
tapi... takde idea nak buat camne? 
Nahh uols pilih je design, KLIK SINI .

Ups.

Dah ada design dan nak order terus,
Dapatkan juga FREE advise dari Lisa,
klik je link whatsapp dibawah

Artikel Terkait

1 Luahan Hati so far

I really appreciate your skilled approach. These ar items of terribly helpful data which will be of nice use on behalf of me in future.


EmoticonEmoticon