Header Ads

Tema kalerr pink gitu, comelnya semua props ni kan !

PROPS MURAH MALAYSIA

Tak cukup 1 set. Sis Bibiyana dari Kudat Sabah order lagi tau. Auchhh tq so much dearr. Semoga dimurahkan rezeki selalu . Ehh kejap lg kita update pakej props yg baru. Jangan terlepas pulak tauuu


Dapatkan harga promosi terkini, follow IG,
klik je banner gambar bawah ni.

Nak tempah props sendiri
tapi... takde idea nak buat camne? 
Nahh uols pilih je design, KLIK SINI .

Ohya korangg!

Kalau dah ada design, nak order terus,
Dapatkan juga FREE advise dari Lisa,
klik je link whatsapp dibawah

8 comments:

  1. GV doakan semoga kak Ema sentiasa murah rezeki dan bahagia selalu. InsyaAllah. Aamin. :)

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. ye mamapp, menag cantik. kalau berminat nnt lehh order ya. murah je ni boleh tau

      Delete
  3. Bila ramai yang mengiktiraf kekreatifan kita, satu kepuasan bila ianya membuahkan hasil yang lumayan...all the best Ema

    ReplyDelete
  4. bestnya, boleh tempah macam macam corak laa

    ReplyDelete
  5. alahai suka nya, comel je tengok bila dah siap.

    ReplyDelete
  6. look nice, gudluck for your artwork

    ReplyDelete

Powered by Blogger.