Header Ads

Props dari material glossy lebih terang, lebih shiny.

props murah malaysia

Nampak tak beza warna props material glossy dan props material kertas biasa ? Set props ni menggunakan material glossy (kertas gambar) . Hah sebab tu warnanya lebih terang dan sedikit shiny. Memang letopsss chuolsss

Terima kasih Najihah Harun dari Manong Perak sbb sudi order props #VetoSelfy SET 2 for your event. Doakan Lisa sentiasa dimurahkan rezeki tauu. Lisa pon sentiasa akan mendoakan kalian


PROPS MURAH MALAYSIA

Tak cukup 1 set. Sis Bibiyana dari Kudat Sabah order lagi tau. Auchhh tq so much dearr. Semoga dimurahkan rezeki selalu . Ehh kejap lg kita update pakej props yg baru. Jangan terlepas pulak tauuu


Dapatkan harga promosi terkini, follow IG,
klik je banner gambar bawah ni.

Nak tempah props sendiri
tapi... takde idea nak buat camne? 
Nahh uols pilih je design, KLIK SINI .

Ohya korangg!

Kalau dah ada design, nak order terus,
Dapatkan juga FREE advise dari Lisa,
klik je link whatsapp dibawah

4 comments:

Powered by Blogger.