Header Ads

Photoobooth Papan Kapur paling meriah abad ini !


[15 gambar]
Sesambil cari idea design untuk papan kapur, 
terjumpa plakk dengan diorang ni.
Rasa teruja sikit.
Yela we'ols pun ada sediakan servis ni untuk tempahan photobooth.

Jenis papan kapur agak istimewa sebab dilukis tangan. 
Nak senang, kita print out kat banner tu aje.
Tapi, dari segi pandangan seni memang ilekk la.

Pendapat Ema, diorang punya artwork boleh tahan meriah.
Selain lukis tangan, gabungan warna yang diorang guna memang akan buat oarang tak senang duduk.
Macam dah jatuh hukum wajib bergambar kat photobooth diorang ni.
Rugi woi tak selfie situ.

Agak² u'ols nak buat tempahan diorang, Ema redha.
Sebabnya.... Ema pun akan tempah dengan diorang.
Hahahhaaa...

Dah jom la layan artwork The Handwerker

thehandwerker

thehandwerker

thehandwerker

thehandwerker

thehandwerker











7 comments:

  1. Replies
    1. betul tu, memang lawa. pandai dia lukis

      Delete
  2. so simple and nice kan! nampak jimat jgk ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. ema survey harga macam ok. ikut pakej jugak rasanya... apepun memanh nice sesangadd!

      Delete
  3. Kreatif dan cantik la papan kapur photobooth ini. hihi. :D

    ReplyDelete
  4. cantik nya !!!! kalau macm ni guna background ni pun dh jimat kan

    ReplyDelete
  5. Kreatif, cantik dan memikat..sekarang ramai yang pilih design macam ni...

    ReplyDelete

Powered by Blogger.