Friday, December 1

Persiapan photobooth bakal raja sehari Iza & Hashim.

PHOTOBOOTH TISU VIRAL

Eh ada orang tempah photobooth guna tisu la. Tahniah bakal pengantin Iza dan Hashim. Pilihan yg tepat tau. Walaupun orang pikir tisu ni kos nya agak murah, tapi hasil nya.. hmm paling tiptop wei.

PHOTOBOOTH TISU VIRAL

Kali ni EmaLisa guna tisu kaler kuning. Cari kat econsave mesti jumpa. Tisu lain ada juga kaler kuning tapi cair bebenor kalernya. Jadi EmaLisa decide nak amik paket tisu yg Econsave punya.

PHOTOBOOTH TISU VIRAL

Macam biasa, malam sebelum kejadian, kami akan recce dulu kawasan. Nak tengok kelebaran dan tempat yg sesuai. Ambil peduli mana tempat plug, mana tempat laluan utama, kat mana pencahayaan dan sebagainya.

PHOTOBOOTH TISU VIRAL

Balik rumah, EmaLisa akan buat draf camni. Buat sesiap bentuk love tu, nanti senang esoknya terus pasang siap.

PHOTOBOOTH TISU VIRAL

Ohya, kastemerr boleh request nak lukisan board jenis kapur atau printed. Mujur dapat kastemerr jenis tak kisah, kami buat je ikut suka, yg penting lawa. EmaLisa print dan tampal je kat blackboard bawah ni. Senang, kemas dan menarik.

PHOTOBOOTH TISU VIRAL

Keesokkan harinya... kami datang seawal 8 pagi. Setting semua dalam sejam lebih. Pukul 11 tetamu dah start datang. Jadi sebelum kul 11, EmaLisa akan pastikan semuanya siap dah.

PHOTOBOOTH TISU VIRAL

PHOTOBOOTH TISU VIRAL

PHOTOBOOTH TISU VIRAL

Begini la rupa final touch up photobooth tisu.

PHOTOBOOTH TISU VIRAL

Sebelum tetamu rasmikan, ni hah pembantu kami dua orang ni sibuka nak selpi dulu. Layan kan je la... hehehee. Budak kecik ni upahnya, aiskremm je. Haha

PHOTOBOOTH TISU VIRAL

PHOTOBOOTH TISU VIRAL

Siap! Jom tengok gelagat tetamu bergambar kat photobooth tisu ni pada hari kejadian. Meriah tau. Macam-macam ragam.. memang best la! Klik je link bawah ni ya~

Artikel Terkait

4 Luahan Hati

Cantik dan sangat kreatif kak. Terbaik kak. :)

tenkiu. majlis & photobooth ni pun berjalan lancar...

Cantiknya dibuat Dari tisu je ke.. macam x caya je

aah buat dari tisu, ema sendiri yg buat. hehehe


EmoticonEmoticon