Thursday, December 7

Mentol ajaib gantikan tag nama dulang hantaran.


Bekas mentol ni buat ala-ala tanda nama kat dulang. Tak tahu la jadi ke tak. Bila tanya si jemah (member punya dulang ni), dia suka pulak. Jadi Ema layan kan aje. Bila dah siap, wahh not bad. Maka nya jadi la dia cenggini.

Psttt, pasir ni Ema kutip kat tepi pantai tau. Sebab tu halus mulus je pasir nya. Kot pasir buat rumah tu, dah la kasar. Silap hari bulan, terjumpa pulakk harta karun (najis kucing). Kah kah kah

Nak lagi cantik, boleh je nak tapis dulu. Tapi time tu, lebih suka pasir tu camtu, ada sedikit kasar dan berbintik hitam. Makanya, we ols proceed je buat.







Apa pendapat korangg, suka ke tak idea mentol ni gantikan tag nama?

Artikel Terkait

1 Luahan Hati so far


EmoticonEmoticon