Header Ads

Guestbook Adorable Lace esklusiff untuk raja sehari.

guestbook-adorable-lace-esklusiff

Pasangan ni pilih kalerr blue tiffany untuk ribbon kat guestbook ni. Dengan diamond merelipp kompom jatuh hati kali pertama nampak buku ni. Simple tapi nampak mewahh gituw. Selalunya yg pilih Adorable Lace ni, orang nya memang seorang yg adorable gituw. 

Jom tengok kemeriahan >photobooth Iza dan Hisham< dia amik pakej full set. Lengkap dengan guestbook, prop craft dan photobooth siap pakej cuci gambar terus siap.

guestbook-adorable-lace-esklusiff

guestbook-adorable-lace-esklusiff




18 comments:

  1. Design yang sangat cantik dan esklusif. Terbaik. Btw,

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks.... alhamdulillah, kastemerr pun puas hati

      Delete
  2. Replies
    1. ber lip lap tau, kalau kena sinar matahari, perghh letops

      Delete
  3. Cantik Dan nampak ekslusif sgt

    ReplyDelete
    Replies
    1. tenkiu preety, memang cantik. kastemer pun puas hati

      Delete
  4. Design guest book sangat minimalis dengan sentuhan moden..nampak sangat- sangat exclusive

    ReplyDelete
  5. bestnya, boleh tempah macam macam corak laa

    ReplyDelete
  6. alahai suka nya, comel je tengok bila dah siap.

    ReplyDelete
  7. look nice, gudluck for your artwork

    ReplyDelete

Powered by Blogger.