Header Ads

Buatkan dulang hantaran tema biru untuk bestfriend.


Senang je buat dulang hantaran ni. 

Cuma bila tengah takde idea, jadi berhari-hari nak siap. Tu okke lagi, tapi kalau tengah malas tu yg jadi berbulan-bulan. Hahahaa...  Jumlah dulang 11. Ema gunakan tema kaler biru, ditambah penyeri kaler ungu.  Amacam cantik tak Ema buat? Hehehe. 






Perasan tak ada mentol tu kat dulang hantaran tu? Sebenarnya gantikan tag nama tau. 

Korangg suka dulang hantaran yg macam mana eh?

4 comments:

  1. wah. bff kite mmg suka warna biru. hrp nnt dia kawen tema biru. bole la buatkn bnda ni unt dia

    ReplyDelete
  2. bunga biru tu beli sejambak ke. atau awak beli yg kecik kecik then cantum kan? mahal x frame kayu tu ? cantik lahh nampak segar bugar

    ReplyDelete
  3. Akak pun suka buat hantaran..zaman dulu kena gubah jadi bentuk macam- macam kan..zaman sekarang senang je..lagi simple lagi orang suka...boleh ka guna idea Ema ni utk dulang hantaran kazen akak yang nak kawen tak lama lagi

    ReplyDelete

Powered by Blogger.