Header Ads

Design yang Sama, Ayat yang Berbeza !!


Kali ni kita dapat order dari Norlaili dari Kelantan. Btw sis ni ubah ayat props tu sendiri tau. Creative sungguh ! Alhamdulillah thankyouu so much customer2 yg berminat dgn props #VetoSelfy for your event. Doakan sy sentiasa dimurahkan rezeki tauu. Sy juga akan sentiasa mendoakan kalian😊

PROPS MURAH MALAYSIA

Tak cukup 1 set. Sis Bibiyana dari Kudat Sabah order lagi tau. Auchhh tq so much dearr. Semoga dimurahkan rezeki selalu . Ehh kejap lg kita update pakej props yg baru. Jangan terlepas pulak tauuu


Dapatkan harga promosi terkini, follow IG,
klik je banner gambar bawah ni.

Nak tempah props sendiri
tapi... takde idea nak buat camne? 
Nahh uols pilih je design, KLIK SINI .

Ohya korangg!

Kalau dah ada design, nak order terus,
Dapatkan juga FREE advise dari Lisa,
klik je link whatsapp dibawah

7 comments:

  1. Alhamdulillah, semoga rezeki sentiasa berterusan hendaknya. Aamin

    ReplyDelete
  2. Cantik dan kreatif. Berbaloi kalau diupah :D

    ReplyDelete
  3. bestnya, boleh tempah macam macam corak laa

    ReplyDelete
  4. alahai suka nya, comel je tengok bila dah siap.

    ReplyDelete
  5. look nice, gudluck for your artwork

    ReplyDelete

Powered by Blogger.