Header Ads

Kastemer design sendiri props untuk event company.

props murah malaysia

Pandai customer ni buat sendiri design props untuk event company. Alhamdulillah Lisa jual ye. Semoga sentiasa dimurahkan rezeki saya dan kalian juga 😊 . 

Haaa sis nak pesan ni. Kalau nak order cepat, please please please sangat sangat jangan dm.  DM. Sbb notification dm ig selalu tak naik. Jd sis mesti tak perasan. Sooo terus wsep tauuu. Tekan link www.wasap.my/60136439257 for fast reply. Muahh banyak 😍😍😍


PROPS MURAH MALAYSIA

Tak cukup 1 set. Sis Bibiyana dari Kudat Sabah order lagi tau. Auchhh tq so much dearr. Semoga dimurahkan rezeki selalu . Ehh kejap lg kita update pakej props yg baru. Jangan terlepas pulak tauuu


Dapatkan harga promosi terkini, follow IG,
klik je banner gambar bawah ni.

Nak tempah props sendiri
tapi... takde idea nak buat camne? 
Nahh uols pilih je design, KLIK SINI .

Ohya korangg!

Kalau dah ada design, nak order terus,
Dapatkan juga FREE advise dari Lisa,
klik je link whatsapp dibawah

3 comments:

  1. Salam singgah sini & follow :)

    btw jom join GA saya,

    http://www.akuseorangtraveler.com/2017/11/give-away-hadiah-misteri-dari-astraveler.html

    ReplyDelete
  2. Noted! Simple tapi cantik. Lepasni tahu nak cari dekat mana :)

    ReplyDelete

Powered by Blogger.