Friday, December 1

Awek Beg Kertas tambat hati Followers dengan Doodle.

[31 gambar]
Dokk layan entry ni, entah tahu entah tak apa tu doodle.
Kalau taktahu, pe kata pi tambah ilmmu sikit baca pasal doodle kat entry bawah ni:
 KLIK SINI 

Kat negara ni, belambakk artis doodle.
Kebanyakkan mereka dari kalangan kartunis.
Diorang ni ada yang di-support oleh program tertentu demi menghargai bakat diorang.

Dalam ramai² tu, yang menambat hati Ema,
adalahhh awek misteri bernama Ann Jfr.
Oh yeah.
Apehal yang misteri sangat tu?
Sebab orang kenal dia sebab bakat, bukan sebab rupa.
Tak tahu goman dia camne sebab tiap kali dia men-cak-cak-kan diri,
muka dia mesti bertutup dengan beg kertas.
Hihi.


Kau usha la sendiri insta dia @annjfr
Kalau boleh detect dia siapa, Ema bagi 100 hengget (eh.)
Apepun, teknik dia berjaya sebab dia berjaya menyimpul hati ramai orang.
Pengikut dia kat IG boleh tahan ramai.
Puluh ribu wei, kau hadoo?
Kat sini, Ema kongsi beberapa gambar.
Kalau nak tengok video doodle dia yang ohsem,
boleh usha ig dia okke.
Gerenti tak nyesal buang data tenet u'ols semata² layan video dia.





Artikel Terkait

2 Luahan Hati

Memang kreatif dan unik hasil artis doodle ini. Actually GV pun baru tahu hal berkenaan doodle ini. huhu.

boleh la try nanti time duduk kebosanan tu


EmoticonEmoticon