Header Ads

Anak² makin ceria sebab ada props Transformer ni !

lubuk seni

Siap pun tempahan props tema Transformer untuk birthday party. Alhamdulillah thankyouu Siti Sarah dari Cyberjaya kerana berminat dgn props #VetoSelfy for your event. Doakan sy sentiasa dimurahkan rezeki tauu. Sy pon sentiasa akan mendoakan kalian 😊

Kali ni kita dapat order dari Nor Azrin dari Muadzam Shah. Alhamdulillah thankyouu so much customer2 yg berminat dgn props #VetoSelfy for your event. Doakan sy sentiasa dimurahkan rezeki tauu. Sy pon sentiasa akan mendoakan kalian.


Dapatkan harga promosi terkini, follow IG,
klik je banner gambar bawah ni.

Nak tempah props sendiri
tapi... takde idea nak buat camne? 
Nahh uols pilih je design, KLIK SINI .

Ups.

Dah ada design dan nak order terus,
Dapatkan juga FREE advise dari Lisa,
klik je link whatsapp dibawah

8 comments:

  1. Comelnya props transformer ni kak. hihi. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. meh la order... sesuai untuk semua majlis. hehehe

      Delete
  2. Replies
    1. yeay... tenkiu sebab suka. comel kan? hehe

      Delete
  3. bestnya, boleh tempah macam macam corak laa

    ReplyDelete
  4. alahai suka nya, comel je tengok bila dah siap.

    ReplyDelete
  5. look nice, gudluck for your artwork

    ReplyDelete

Powered by Blogger.