Wednesday, December 13

Artwork dia tersangadd simple, tapi follower IG melebihi 170,000

lubukseni

Javier berasal dari Ecuador. Artwork dia memang simple teruk melampau namati. Tapi kan, yang herannya, apehal laa follower dia banyak giloss? Bukan banyak takat dua plohh tiga plohh ribu, tapi dah mencecah 170K. Rupa-rupanya, javier ni antara generasi terawal yang start artwork cenggini. Tu pasal, follower dia punya laa bertenggek taknak lepas.

Okke la tu je nak share,
jom layan beberapa karya Javier Perez
lubuksenilubukseni
lubukseni
lubukseni

Artikel Terkait


EmoticonEmoticon