Header Ads

Artwork dia tersangadd simple, tapi follower IG melebihi 170,000

lubukseni

Javier berasal dari Ecuador. Artwork dia memang simple teruk melampau namati. Tapi kan, yang herannya, apehal laa follower dia banyak giloss? Bukan banyak takat dua plohh tiga plohh ribu, tapi dah mencecah 170K. Rupa-rupanya, javier ni antara generasi terawal yang start artwork cenggini. Tu pasal, follower dia punya laa bertenggek taknak lepas.

Okke la tu je nak share,
jom layan beberapa karya Javier Perez
lubuksenilubukseni
lubukseni
lubukseni

4 comments:

  1. orang seni ni. ah entahla. macam - macam dia boleh buat.

    ReplyDelete
  2. haah prnah dengar pasal javier ni sampai kan orang berseni pon jealous dengan lukisan dia. lukisan too simple tapi more to 3d so nampk unique disitu hehehe

    ReplyDelete
  3. Artwork dia tersangadd simple, tapi follower IG melebihi 170,000

    ReplyDelete

Powered by Blogger.