Friday, December 8

Temankan si kembar lasak join aktiviti di EnerZ Park.

lubuk seni

Sejak pindah dokk Kepong, makin kurang Ema spend time dengan adik kembar, Umai & Maisa. Tunggu masa cuti, tu yang dapat bawak diorangg buat aktiviti sekitar KL. Asben cadangkan tempat ni. Pernah dengar EnerZ Indoor Extreme Park?  Masa memula dengar, Ema rasa macam yo yo o je asben aku tu, tapi bila sampainya kat sana.. perghh nganga mulut oi!


Rambang mata nak main mana satu dulu. Ada gladiator, skyrope, trampolines, wall climbing, tower jump, dodgeball, foampit, free jump, air bag, meltdown, basketball dan banyak lagi. Ha kalau uols sendiri la kan, mana satu uols akan main dulu?

EnerZ Indoor Extreme Park

Mujur lahh adik Ema ni jenis lasak dan berani mencuba. Takde la meratapp bayar mahal masuk sini, akhirnya budak takut nak cuba dan nangis je sampai ke penghujungnya. Ehh ada tau budak kat sini yg macam tu. Tapi kan, agak2 tak reti main, uols halo-halo je pelatih profesional kat situ. Ramai tau. Diorang boleh ajar step by step.

EnerZ Indoor Extreme Park

EnerZ Indoor Extreme Park



EnerZ Indoor Extreme Park



Kemudahan lain kat EnerZ Indoor Extreme Park ada surau, tandas, kafe dan bilik persalinan yang sangat senang dijumpai. Boleh tahan dia punya one-stop-center, sangat memudahkan pengunjung. Tak perlu pening kepala mencari. Ohya, harga tiket masuk seperti berikut:




Tempat ni ada menyediakan pelbagai pakej untuk keluarga, korporat, majlis hari jadi dan aktiviti berkumpulan. Jom lah datang sini rasakan sendiri pengalaman mengujakan sepanjang hari. Seriously happy, Ema kompom datang lagi ke sini sebab sangat berbaloi & best! 

So, apa pendapat uols pasal tempat ni?

Artikel Terkait

5 Luahan Hati

Hope you have an amazing day! :D Salam Jumaat ><

Kat mana ni..? Nampak menarik.. :)

...

Hope dapat ke sini nanti one day. Boleh bawa family join aktiviti kat sini. Best tu kak. hihi. :D


EmoticonEmoticon