Sunday, November 26

Patut ke rasa stress & murung disebabkan jerawat ini?

nad adleesya

Apa pendapat uols kalau jerawat degil muncul sebegini rupa? Patut ke kita rasa stress? Tak yakin bila jumpa orang? Rasa nak berkurung je dalam rumah sepanjang hari? Ya, normal kalau kita ada rasa macam tu. Tapi yakin la, setiap masalah pasti ada jalan, jangan berenti putus asa ya.

Sungguh miss J sangadd mengacau jiwa. Nak berbedak salah, takut tak rata. Nak mekap pun rasa salah, sebab tak boleh tak tutup pun jerawat ni. Timbul tinggi semacam je kan? Sebab tu bila kulit tu rata pun dah bersyukur sangat, sekurang2nya dapat cover dengan concealer mana yang berparut tu.

Nasib baik la sempat berkasih sayang dengan si kenidd WD untuk penjagaan kulit dari dalaman. Ehh uols pelik tak apesal la sapu kat nadi tapi sampai ke muka dapat kesannya? Mehh Ema terangkan.

Salah satu kandungan hebat dalam WD adalah pueraria mirifica. Bahan ni dapat merawat jerawat dari dalam. Kemudian, WD ada tree peony membantu buang toksin dalam badan. Bila dua bahan ni bergabung, fuhhh bertempiaran lari jerawat lelebih lagi miss J yang berpunca dari masalah hormon.

Bagi peluang kat WD ni bersihkan dalaman uols dulu. Toksin di-nyah pergi & sel yang pengsan tu terus bangun dan bertindak betulkan balik apa yang bersimpang siur dalam badan. Hah sekarang dah faham kan kenapa krim ni bukan krim biasa-biasa?

Tenkiu sebab baca sampai habis, selebihnya tindakan yang menentukan tahap kesihatan kulit uols. Ahjomm kita borak lagi, KLIK LINK wasap.my/60136483362

Artikel Terkait

8 Luahan Hati

Apa WD tu...?
Saya pun masalah jerawat juga. Memanf stress. Ada kata sebab hormon. Ada kata sebab stress. Ada kata sebab pemakanan. Ada kata sebab produk skincare.

Stresssssss.. :(

...

Produk apa ni eh....anak saya pun jerawat teruk..nak cuba jugak

Saya takde jerawat tapi white head selalu membiak.. Hahaha...

produk WD ni ada orang jual dlm fb..famous jugak kot

meh la try.. krim ni calit kat nadi je, tapi kesannya sampai ke muka

krim magic ni calit kat nadi je, tapi kesannya sampai ke muka.. lebih kpd rawat dalaman (toksin + hormon), bila dalaman ok, otomatik luaran pun shantek

white head ya, kena rajin amalkan petua air lemon

ramai dealer, dalam 2000 lebih rasanya. produk ni dah 3 tahun kat pasaran


EmoticonEmoticon