Friday, November 10

950 RIBU follower IG meminati seni miniature beliau, terbaik!


Hah mata tu dok besar kecik, besar kecik... macam tak percaya kan idea yang mamat ni fikirkan? Uols bayangkan lah benang hijau leh jadi bukit bukau. Mancis boleh jadi dapur memasak. Tu belum lagi kulit siput jadi ice-berg. Whats? Kreatippp sangat la.

Ema is jeles. Hmm

Nahh IG dia tanaka_tatsuya . Nak bagi info lebih pun tak reti sangat sebab bahasa dia dari planet UFO. Hahahaa. Uols pempaham sendiri la atau masukkan ke google translate. Hee


Perghhh ramai gilerr peminat dia. 
Tak lama lagi jadi 1 JUTA lah.
Ema is double jeles. >.<

Okke sekarang kita layan beberapa hasil seni dia kat bawah ni ya.

Let's go bebehh.













ohya.

Tak sangka plak semua karya seni dia ada tempat pameran khas. Bukan sorang dua je tau yg datang, rupanya ramai lagi meminati seni beliau.



agak uols, gigih ke nak buat camni? jengg.


Artikel Terkait